Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jordania wil Ferrer als nieuwe trainer


27 oktober 2010 - Acht jaar lang was hij lid van het Dream Team van FC Barcelona. Nu wordt de inmiddels 40-jarige Albert Ferrer vermoedelijk de nieuwe trainer van Vitesse. Merab Jordania hoopt Ferrer snel vast te leggen. Ferrer staat voor opleiden, aanvallend voetbal en een spelstijl waarmee Barcelona in de jaren negetig de wereld deed verbazen.

Als speler won hij vijf keer de titel van Spanje maar ook de Eurapa Cup I en II. Daarnaast speelde hij 36 interlands voor Spanje en won hij met het Olympisch team goud in 1992. Naast Barcelona kwam hij drie seizoenen uit voor Chelsea. Als trainer heeft hij nog heel weinig ervaring maar Ferrer staat te trappelen om in Arnhem te beginnen.

Ferrer in gesprek met De Telegraaf: "Mensen zullen altijd zeggen dat ik nog geen ervaring heb. Maar ik heb zoveel vertrouwen in wat ik doe. Kijk naar Pep (Guardiola, red.). Hij heeft alle ongeschreven wetten van het voetbal doorbroken. Hij knalde in een keer door naar de top. Pep en ik hebben zoveel jaren achtereen geleerd van iedereen in onze tijd bij Barcelona. Daar hebben we niet alleen onze opleiding als voetballer, maar ook als trainer gehad."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!