Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wint ook van Vitesse


27 oktober 2010 - PSV kon weer een overwinning bijschrijven. De ploeg van Fred Rutten ging met de drie punten aan de haal in Arnhem waar Vitesse met 2-0 werd verslagen. De Eindhovense doelpunten werden netjes over beide helften verdeeld.

PSV speelde zeker niet goed maar had wel de betere mogelijkheden. Na 32 minuten spelen was het Jonathan Reis die de score opende. De jonge Braziliaanse aanvaller is duidelijk in vorm getuige zijn 7 doelpunten in de afgelopen 4 duels.

In de tweede helft zou PSV ook eenmaal tot scoren. Nadat Lens was neergehaald door Buttner mocht Balasz Dzusdzsak na 61 minuten spelen een strafschop nemen. De Hongaar wist daar wel raad mee en schoot PSV naar een 2-0 voorsprong. PSV ging op zoek naar de 3-0 maar die bleef uit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!