Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Been opgelucht na 3-0 zege


28 oktober 2010 - Opluchting dat was na afloop het verhaal bij Feyenoord - VVV Venlo. De Rotterdamse club wist eindelijk weer eens drie punten te pakken.

Afgelopen zondag werd Feyenoord met 10-0 vernederd door PSV. "Daardoor zat er ontzettend veel spanning op dit duel", gaf Been aan in De Telegraaf. "Dit is één van de belangrijkste wedstrijden in je carrière, heb ik vooraf tegen de spelers gezegd. Het kan je maken of breken. We waren verplicht om deze wedstrijd te winnen. Gelukkig is dat ook gebeurd."

"In de eerste helft oogde ons spel vrij gezapig. We wilden wel, maar we speelden de bal op het middenveld niet goed in. Daardoor bleef onze spits Luc Castaignos op een eilandje staan. Na de rust kregen we met Diego Biseswar extra impulsen vanaf de vleugel. Er kwam ook meer tempo in ons spel, ook omdat Luigi Bruins dieper gingen spelen in de buurt van Castaignos."

Na 54 minuten spelen werd een doelpunt van Wijnaldum niet opgemerkt. "Onbegrijpelijk dat we dat in het huidige voetbal nog steeds niet goed kunnen controleren. Ik dacht echt even dat het opnieuw niet voor ons zou meezitten. Voetbal blijft nu eenmaal een gek spelletje."

"Vooral de 2-0 van André Bahia vormde een bevrijding. We hebben uiteindelijk verdiend met 3-0 gewonnen. Dit geeft in elk geval een stukje rust en vertrouwen. We zijn weer wat verder weg van de onderste regionen. We mogen best even genieten van deze overwinning."

Been was blij dat de fans zijn ploeg zo fanatiek steunden. "Het blijft ongelooflijk. Zo'n twaalfde man voor een ploeg die zo zwaar in de sores zit. Dat zul je in weinig andere stadions zien."
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!