Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Emanuelson lijkt bij Ajax te vertrekken


2 november 2010 - Urby Emanuelson lijkt Ajax komende zomer te verlaten. De linkspoot heeft in Amsterdam een aflopend contract en sluit een langer verblijf bij Ajax nagenoeg uit. Ajax hoopte Emanuelson te kunnen verleiden tot een nieuw driejarig contract.

De 24-jarige linksback, linskhalf en linksbuiten wordt door velen gevraagd bij Ajax te blijven. Zo organiseerde de fans van Ajax al eens een speciale sfeeractie. Emanuelson tegenover het Algemeen Dagblad: "Ik heb veel nagedacht over mezelf, de laatste tijd. Daarom sta ik ook voor honderd procent achter mijn keuze, welke dat ook is. Want wat andere mensen er ook van denken, het is míjn beslissing. En ik weet zeker dat het juist zal zijn."

Ruim 5,5 jaar geleden maakte Emanuelson zijn debuut bij Ajax. De tegenstander was toen AJ Auxerre, uitgerekend ook de tegenstander morgen. Tal van spelers zag Emanuelson in die periode vertrekken Van Ryan Babel tot Hedwiges Maduro en van Klaas-Jan Huntelaar tot Wesley Sneijder.

"Ik heb ook wel mogelijkheden gehad om te vertrekken. Naar Spurs bijvoorbeeld, een jaar of drie geleden. Maar Ajax wilde me in die periode niet verkopen, omdat er al een aantal spelers was vertrokken. Misschien had ik het nog wel op de spits kunnen drijven om een transfer af te dwingen, maar zo'n type ben ik niet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!