Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord kan weer niet winnen


14 november 2010 - Na het gelijke spel van vorige week tegen Roda JC, liet Feyenoord vandaag weer twee punten liggen in de eigen Kuip. Tegen Heerenveen kwamen de Rotterdammers niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Invaller Jerson Cabral zorgde in de slotfase voor de gelijkmaker.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd en kwam via Castaignos verdiend op voorsprong. Heerenveen kon daar in de eerste helft weinig tegenoverstellen.

De tweede helft gaf een totaal ander spelbeeld. Feyenoord liep alleen nog maar achteruit en Heerenveen profiteerde via doelpunten van Väyrynen en Elm. Invaller Jerson Cabral zorgde in de slotfase nog voor de gelijkmaker, maar kon niet voorkomen dat Feyenoord opnieuw puntenverlies leed.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!