Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente kan zich richten op Europa League


24 november 2010 - FC Twente heeft na een 1-0 nederlaag in Milaan tegen Inter geen zicht meer op overwintering in de Champions League. Bij vlagen liet FC Twente goed voetbal zien en kreeg het ook kansen. Scoren deed men echter niet. Twente verloor maar heeft nog altijd uitstekende papieren voor de Europa League na de winterstop.

In de eerste twintig minuten van de wedstrijd was Inter oppermachtig. FC Twente ontsnapte aan een vroege knock-out, een doelpunt bleef achterwege. Naar mate de eerste helft vorderde beet FC Twente meer en meer van zich af. De ploeg van Michel Preud'homme kreeg ook een aantal mogelijkheden maar had het geluk niet aan haar zijde.

Na rust zou FC Twente door een ongelukkige samenloop van omstandigheden op achterstand komen. Scheidsrechter Lannoy zag in een tackle van Janko een overtreding. De vrije trap van Sneijder kwam via twee Twente-spelers voor de voeten van Cambiasso in de zestien die raak schoot. Na de 1-0 moest Twente opletten dat het niet verder op achterstand kwam.

Toen de storm eenmaal ging liggen was het nog altijd 1-0 voor Inter. FC Twente kwam weer wat meer aan voetballen toe maar kon Inter in tegenstelling tot de eerste helft niet meer laten wankelen. In de slotfase krulde Theo Janssen alleen nog bijna een corner binnen. Castellazzi tikte de bal met behulp van de lat tot nieuwe corner.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!