Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht uitgeschakeld na 3-3 gelijkspel


2 december 2010 - FC Utrecht is uitgeschakeld in de Europa League. Vandaag speelde men in de eigen Galgenwaard met 3-3 gelijk tegen de Italiaanse subtopper Napoli. De Domstedelingen kunnen qua puntenaantal gelijk eindigen met de nummer twee maar hebben zowel bij Steau Boekarest en Napoli een minder onderling resultaat.

FC Utrecht stond binnen de kortste keren op achterstand. Het was Edison Cavani die van de linkerflank mooi raak schoot. Het duurde niet lang voor dat FC Utrecht hier op wist te antwoorden. Nog geen minuut later was het namelijk al weer gelijk. Ricky van Wolfswinkel kon van dichtbij binnen tikken.

Na een half uur spelen leek FC Utrecht op weg naar een stunt. Utrecht-doelman Michel Vorm pareerde een aantal Napoli kansen en aan de andere kant was het raak. Ricky van Wolfswinkel benutte een strafschop en Frank Demouge kopte raak. En zo kon FC Utrecht zo maar voor staan met 3-1. Helaas kreeg men voor rust nog een doelpunt tegen. Na een slippertje van Wuytens was het Cavani die zijn tweede van de avond maakte.

In de tweede helft liet Vorm zich opnieuw gelden met een aantal mooie reddingen. De doelman had echter geen weerwoord op een strafschop van Cavani twintig minuten voor tijd. De penalty deed helemaal pijn omdat het helemaal geen strafschop was. Scheidsrechter Gonzolez, maandag nog leidsman bij FC Barcelona - Real Madrid, zag een strafschop in een overtreding van Schut buiten de zestien.

In het restant van het duel waren er nog voldoende kansen, wat meer voor Napoli dan van FC Utrecht. Gescoord werd er niet meer. Napoli zal in het slotduel met Steau Boekarest gaan uitmaken wie er naast Liverpool zal doorgaan. Liverpool is namelijk al zeker. FC Utrecht gaat nog met ruim 3.000 fans naar Liverpool.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!