Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wint niet van Willem II


5 december 2010 - Feyenoord leek vandaag hard op weg naar drie punten in een uitduel. In de slotfase in Tilburg ging het toch nog mis en ging Willem II aan de haal met een punt. Met het gelijke spel schieten zowel Willem II als Feyenoord niets op.

In de eerste helft kon Willem II aanvallend geen vuist maken tegen Feyenoord. De Rotterdammers speelden zelf ook veel te slordig maar kwamen na 37 minuten spelen wel op voorsprong. Een vrije trap van Diego Biseswar vanaf de linkerflank werd door alles en iedereen, inclusief doelman Maenpaa, gemist.

Feyenoord had haar voorsprong te pakken en leek enkele minuten later op weg naar de 0-2. Castaignos kon alleen opduiken voor Maenpaa en probeerde bal over de Finse doelman te spelen. Maenpaa maakte buiten de zestien hands maar scheidsrechter Bossen liet door voetballen in plaats van het toekennen van een vrije trap en een rode kaart voor de doelman. Feyenoord ging wel de rust in met een 1-0 voorsprong.

Vlak na rust een tegenvaller voor Feyenoord. Nadat El Ahmadi was gewisseld omdat hij dicht tegen een tweede gele kaart aan zat was het Mokotjo die geblesseerd het veld moest verlaten. Feyenoord voetbalde door en kreeg via Cabral en Castaignos kansen op de 0-2. Een doelpunt bleef uit en Willem II mocht gaan hopen op meer. De Tilburgers namen meer risico. Uiteindelijk was het een domme overtreding van Castaignos buiten de zestien die een vrije trap voor Willem II opleverde. De inzet van Lasnik werd door Ricky van Haaren achter zijn eigen doelman gekopt.

In de slotfase probeerde Feyenoord het nog wel. Een inzet van de uitblinkende Wijnaldum werd door Gravenbeek van de lijn gehaald. Zodoende schieten beide duels bar weinig op met dit gelijke spel. Overigens zou Jhon van Beukering het gehele duel op de bank blijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!