Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bellamy hoopt dat Beenhakker belt


6 december 2010 - Ruim veertig fans van Feyenoord hebben afgelopen weekend een bezoek gebracht aan Wales. Doel van het bezoek was een ontmoeting met Craig Bellamy. De fans spraken de 31-jarige aanvaller in de kroeg van zijn vader in Cardiff.

De fans wilden weten of Bellamy echt bereid is om naar Feyenoord te komen. Bellamy zou tegen de fans volgens LunaticNews het volgende hebben gezegd. "Dit is echt te gek, nu wil ik zeker komen. Als Cardiff promoveert, kom ik zeker naar Rotterdam.''

Bellamy heeft het gevoel dat Leo Beenhakker hem niet zo serieus neemt. "Ik meen het echt als ik zeg dat ik voor Feyenoord wil spelen, zelfs al is het voor een appel en een ei. Al moet ik geld bijleggen. Maar ze moeten me wel willen hebben!"

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!