Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ op zoek naar Jonthas


6 december 2010 - AZ is haar Braziliaanse aanvaller Jonathas kwijt. De club uit Alkmaar gaf de aanvaller vrijaf vanwege familie-omstandigheden maar heeft sinds 8 november niets meer van Jonathas vernomen. Nu gaat AZ de aanvaller, die naar zijn zieke moeder ging, zoeken in Brazilie.

Het Noordhollands Dagblad schrijft dat scout José Fortes Rodriguez inmiddels op zoek is in Brazilie naar de aanvaller. Technisch directeur Earnest Stewart is hetzelfde van plan. Steward in het Noordhollands Dagblad: "We willen zien hoe het ervoor staat, maar vinden het vanuit goed werkgeverschap ook belangrijk om Jonathas een hart onder de riem te steken. Of we hem vragen terug te komen, dat hangt van de situatie af."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!