Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente gaat vanavond voor de winst


7 december 2010 - Michel Preud'Homme weigert vanavond rustig aan te gaan doen. Vanavond staat het laatste groepsduel in de Champions League op het programma tegen Tottenham Hotspur. FC Twente is zeker van de derde plaats in de groep maar toch willen de Tukkers vandaag met een goed resultaat afscheid nemen van het miljoenenbal.

Preud'Homme was bijzonder duidelijk in gesprek met De Telegraaf: "Er is wel degelijk veel te verdienen voor FC Twente. Je hebt natuurlijk de financiën, zowel voor de club als voor de spelers. Bovendien spelen de revanchegevoelens over de ongelukkige nederlaag in de heenwedstrijd een rol."

De Belgische oefenmeester ging zelfs verder: "Belangrijk is ook dat we punten kunnen verdienen om bij de vier beste nummers drie in de Champions League te komen, waardoor we geplaatst zijn voor de loting van de Europa League. En ook voor ons eigen coëfficiënt is het belangrijk om te winnen, zodat we volgend jaar bij een eventuele nieuwe Champions Leagueloting niet in pot vier, maar in pot drie terecht komen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!