Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Engelse interesse in Van Bommel


7 december 2010 - Er lonkt in de nadagen van zijn loopbaan een Engels avontuur. Mark van Bommel staat namelijk in de belangstelling van Manchester City en Tottenham Hotspur, zo meldt De Telegraaf. De 33-jarige Van Bommel heeft een aflopend contract bij Bayern Munchen.

De voormalig speler van Fortuna Sittard, PSV en FC Barcelona kan in Beieren een nieuw eenjarig contract tekenen. Van Bommel is op de hoogte van de interesse van andere clubs maar geeft de voorkeur om eerst te praten met Bayern.

Van Bommel in De Telegraaf: "Ik praat eerst met Bayern. Dat vind ik wel zo netjes. Pas als we er niet uitkomen, zal ik verder kijken. Er is belangstelling uit het Midden-Oosten en de VS, maar dat zie ik nog niet zo zitten. Ik wil tot en met het EK in 2012 op hoog niveau blijven spelen, omdat ik weet dat we het EK met deze groep kunnen winnen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!