Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cvitanich keert mogelijk terug bij Ajax


7 december 2010 - Een tegenvaller voor Ajax. De Amsterdammers waren het al eens geworden met het Mexicaanse Pachuca over de transfervoorwaarden van Dario Cvitanich. Nu ziet de Argentijnse aanvaller een langer verblijf bij de Mexicaanse club niet zitten en lijkt hij dan ook terug te keren naar Amsterdam.

Cvitanich kwam in de zomer van 2008 naar Amsterdam als topscorer van de Argentijnse competitie. In Amsterdam kwam de aanvaller echter niet goed uit de verf en moest hij genoegen nemen met invalbeurten. In Mexico bloeide Cvitanich werd op en hebben alle Argentijnse topclubs hun interesse getoond.

"River Plate, Boca Juniors en Racing willen hem huren, met een optie tot koop", aldus zaakwaarnemer Steinar Dietz in De Telegraaf. "Maar de kans bestaat ook nog steeds dat hij in januari gewoon terugkeert in Amsterdam." Andres Fassi, technisch directeur van Pachuca, stelt dat de aanvaller wil terugkeren naar de Argentijnse competitie. "We hebben onze best gedaan, maar vanwege zijn privésituatie denkt hij over een terugkeer naar Argentinië."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!