Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente met 3-3 gelijk tegen Spurs


7 december 2010 - FC Twente en Tottenham Hotspur bezorgden de mensen in de Grolsch Vesten en thuis op de tv een spektakelstuk. Beide teams waren al zeker van de volgende ronde, respectievelijk de Europa League en de Champions League, maar zorgden wel voor vermaak. Het duel eindigde in 3-3.

Na twaalf minuten kreeg FC Twente een domper te verwerken. Een op het oog eenvoudige terugspeelbal van Wisgerhof op Boschker werd door de doelman totaal verkeerd ingeschat. De ervaren doelman, die vanwege bewezen diensten een basisplaats had, maaide over de bal heen waardoor het doelpunt voor Tottenham werd.

FC Twente liet zich niet van de wijs brengen. Na 22 minuten spelen werd de ploeg in het zadel geholpen door scheidsrechter Velasco Carballo die een strafschop toekende. Denny Landzaat zag zijn eerste strafschop nog worden afgekeurd door te snel inlopen van spelers. De tweede keer dat hij mocht aanleggen was eveneens raak, nu zat Gomes er echter dicht in de buurt.

De beide teams bleven het publiek vermaken en bij rust was dan ook iedereen tevreden met 1-1. Vlak na rust volgde een doldwaas kwartier. Twee minuten na rust was het namelijk Defoe die de 1-2 aantekende. Rosales zou na 56 minuten spelen raak koppen op aangeven van Theo Janssen. Drie minuten later kwamen de Spurs op voorsprong door opnieuw Defoe. Daarna was het FC Twente dat scoorde via een vrije trap van Chadli.

De bal bleef ook na de 3-3 op en neer gaan. Kansen volgden maar gescoord werd er niet meer. Bijna had FC Twente nog een doelpunt geïncasseerd door een eigen goal. Een inzet van Douglas kon maar ternauwernood worden gekeerd door Sander Boschker die daarmee zijn fout van eerder de avond goed maakte.

FC Twente blijft daarmee ongeslagen. Eerder hield het al Inter en Werder Bremen in de eigen Grolsc Veste op een gelijkspel. Met een zege in Bremen en nederlagen in Londen en Milaan kan men terugkijken op een redelijk goed Champions League-avontuur. FC Twente hoopt natuurlijk op een revanche volgend seizoen en dat is met deze selectie zeker mogelijk door als eerste of tweede te eindigen in de Eredivisie. Daarnaast blijft Twente dit seizoen actief in Europa, namelijk de Europa League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!