Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta zet opnieuw speler op non-actief


8 december 2010 - Sparta Rotterdam maakt dit seizoen korte metten met spelers die een gebrek aan discipline hebben. De club heeft nu per direct afscheid genomen van Shayron Curiel zo meldt RTV Rijnmond. Eerder lapten Emmanuel Boakye en Jesse Mayele al de regels aan hun laars waarop ze konden vertrekken.

Volgens RTV Rijnmond kwam Curiel de afgelopen maanden regelmatig niet opdagen op trainingen, ook zou de speler niet aan andere verplichtingen hebben voldaan. Eind oktober speelde de negentienjarige aanvaller naar nu blijkt zijn eerste en laatste wedstrijd voor Sparta. Pas twee jaar geleden maakte Curiel de overstap naar het betaald voetbal. De speler van Spartaan '20 was bij Oranje onder 16 de enige speler die niet bij een profclub zat. Hierop trok hij de belangstelling van onder andere Chelsea maar ging hij aan de slag bij Sparta.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!