Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer debuteert met knappe zege


9 december 2010 - Frank de Boer kon zich geen betere start als trainer van Ajax wensen. Op bezoek bij AC Milan in San Siro won de equipe van interim-trainer Frank de Boer met 2-0. De verdiende overwinning leverde Ajax een ticket op voor de knockoutfase van de Europa League.

AC Milan was al verzekerd van de tweede plaats in de groep en kon niet meer stijgen. De koploper van de Serie A speelde daarmee alleen nog voor de eer en de puntenpremie. De Boer koos verrassend voor een formatie met Suarez en Sulejmani vanaf de flanken en De Jong in de spits. Als spelmaker kreeg Eriksen de kans die hij met beide handen greep, hij groeide uit tot de beste man van het veld. Er was in de basiself geen plaats voor Mounir El Hamdaoui.

Ajax viel aan vanaf de vleugels en zette al vroeg druk. Het leverde aanvankelijk geen doelpunten op, in de tweede verhaal was dat anders. Nu kwam Ajax via De Zeeuw en Alderweireld wel tot scoren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!