Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeremain Lens riskeert celstraf


10 december 2010 - PSV-aanvaller Jeremain Lens moet wellicht de cel in, zo meldt De Telegraaf. De aanvaller werd enige tijd geleden door de politie aangehouden toen hij een auto aan het besturen was. Op dat moment was zijn rijbevoegdheid ingevorderd.

Lens zou zich eigenlijk donderdag bij de politierechter van Haarlem moeten verantwoorden. De aanvaller diende het verzoek in om de strafzaak uit te stellen omdat het niet mogelijk was vrij te krijgen van PSV omdat er een traningssessie op het programma stond.

"In zijn brief schrijft hij zich te realiseren dat hij een voorbeeldfunctie heeft en daarom ook zijn verantwoordelijkheid wil nemen. Hoewel hij beseft dat hij niet verplicht is om ter zitting te verschijnen, geeft hij aan dit wel graag te willen", aldus de politierechter tegenover De Telegraaf."

"De rechtbank hecht er veel waarde aan dat meneer Lens de gelegenheid krijgt zijn verhaal te doen, zeker omdat op het rijden gedurende een rijontzegging een behoorlijke straf kan staan", aldus de politierechter. De 23-jarige Lens wacht een variërende straf van 4500 euro boete, een rijontzegging van vijf jaar tot aan een celstraf van zes maanden. De zaak staat nu voor februari op het programma.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!