Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Janssen hoopt op buitenlands avontuur


11 december 2010 - Theo Janssen denkt na over een vertrek bij FC Twente. De 29-jarige middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur. Door zijn optredens in de Champions League is er voldoende interesse.

Janssen voelt dat het tijd wordt voor een transfer zeker op zijn leeftijd zo laat hij optekenen in het Algemeen Dagblad. "Op mijn dertigste ben ik minder interessant voor kandidaat-kopers. Ik ben nog ambitieus en wil letterlijk mijn grenzen verkennen",

"Ik heb in Nederland alle stadions gezien, wil graag weten waar mijn plafond ligt. Dat is gezond toch? Het niveau van de wedstrijden die ik met FC Twente in de Champions League heb gespeeld, maakt me hongerig en nieuwsgierig naar meer."

"Ik ben benieuwd waar ik nu zou hebben gestaan als ik in 2001 niet door een beenbreuk zou zijn teruggeworpen. Dat kostte me een jaar. In de periode daarvoor ging het uitstekend bij Vitesse, was ik aanvoerder van Jong Oranje, had ik daar een bepalende rol en speelde ik samen met iemand als Rafael van der Vaart."

"Na die blessure ben ik misschien te lang bij Vitesse blijven hangen", vervolgt Janssen in het Algemeen Dagblad. "Nu kwam ik pas op mijn 27ste in een echt topsportklimaat terecht, bij FC Twente, waarbinnen ik me nog enorm heb kunnen ontwikkelen. Aan de andere kant: alles gebeurt met een reden, denk ik, dus het zal wel zo hebben moeten zijn."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!