Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Mido wil duidelijkheid


11 december 2010 - Na het vertrek van Martin Jol en de komst van Frank de Boer is het nog allerminst rustig in Amsterdam. Nadat eerder Mounir el Hamdaoui al om opheldering vroeg over zijn rol in het team heeft nu ook Mido dat gedaan door zich uit te spreken in de media.

"Als de insteek wordt: zoveel mogelijk eigen jeugd opstellen, 'no matter what', dan kunnen Ajax en ik beter afscheid van elkaar nemen", zegt Mido vandaag in het Algemeen Dagblad. "Maar wil de trainer de beste nummer 9, dan zal hij in deze selectie altijd bij mij uitkomen. Dan bedoel ik de combinatie van aanspeelpunt en doelpuntenmaker."

"Martin Jol zag het in mij zitten, maar ik ben deze zomer zeker ook voor de club Ajax teruggekomen. Ik heb ermee ingestemd dat ik geen salaris krijg uitbetaald en alleen op premiebasis iets kan verdienen. Ik ben bereid om elke minuut die ik speel 125.000 procent voor Ajax te geven, maar als het perspectief onder de nieuwe coach ontbreekt, dan zijn er ook vier, vijf andere clubs die interesse hebben."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!