Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda wint thuis ook van Utrecht


11 december 2010 - NAC Breda bewees ook vandaag maar weer eens dat een avondje NAC een belevenis op zich is. Ook FC Utrecht ondervond dat vandaag en werd met een 3-1 nederlaag naar de Domstad gestuurd.

De wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion ging voortvarend van start. Na negen minuten greep FC Utrecht brutaal de leiding door Silberbauer die wellicht bezig is aan zijn laatste weken in het shirt van de Domstedelingen. Enkele minuten later was het in Breda al weer gelijk. Het was Csaba Feher die na een mooie steekpass van Lurling de stand op 1-1 bracht.

Na het eerste kwartier zakte het duel iets in om pas na rust weer op leven te komen. NAC Breda was na rust de sterkere ploeg en dat kwam ook tot uiting in twee doelpunten. Het was Alje Schut die onbedoeld een kopbal van Matthew Amoah schampte en daarmee verantwoordelijk was voor de 2-1 voor NAC. Kees Luijckx bepaalde de einstand in Breda op 3-1.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!