Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC vergroot zorgen Willem II


11 december 2010 - NEC drukte Willem II vandaag dieper in de zorgen. De Nijmeegse ploeg won in de eigen Goffert met 3-1 van de Tilburgers. Inmiddels lijkt het niet meer de vraag of Willem II nog degradatie kan ontlopen maar wanneer de club officieel degradeert.

Willem II verloor vanavond al voor de veertiende keer dit seizoen en moet nog altijd wachten op de eerste overwinning. Al na elf minuten spelen keek de ploeg van Gert Heerkes tegen een 1-0 achterstand aan. Nadat Vleminckx al een aantal maal gevaarlijk was geweest maakte hij de openingstreffer.

Na de 1-0 dacht NEC al dat de wedstrijd gespeeld was. Willem II knokte zich knap terug en zou via een benutte strafschop van Lasnik de rust zo waar met 1-1 halen. In de rust bleef Willem II'er Lampi met een blessure achter in de kleedkamer. Livramento kwam als vervanger in de ploeg.

Lang kon Willem II in de tweede helft de 1-1 stand niet vasthouden. Na 55 minuten spelen was het Lasse Schone die NEC met een afstandsschot voor de tweede keer op voorsprong zette. Weer tien minuten later was het John Goossens die de eindstand op 3-1 bepaalde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!