Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax boekt moeizame zege op Vitesse


12 december 2010 - Ajax heeft ook haar tweede wedstrijd onder leiding van Frank de Boer gewonnen. De Amsterdammers wonnen op bezoek bij Vitesse in de Gelredome met 1-0 door een vroege goal van Christian Eriksen.

Waar het in de eerste helft crescendo ging, was de tweede helft allerminst goed te noemen. In de eerste helft was er eenzelfde positiespel te zien als tegen Milan. Ajax hield de posities goed bezet en dat resulteerde ook in de 1-0 na ruim tien minuten spelen. Ajax vergat in de eerste helft het duel definitief te beslissen.

Vitesse bleef door een 1-0 ruststand in het duel. In de tweede helft kwam er meer druk van Vitesse maar kon het Ajax niet doen wankelen. Daar mist Vitesse op dit moment nog de ervaring voor. Ajax vergat in de slotfase het duel te beslissen. De ploeg van Frank de Boer kreeg bij een aantal uitvallen grote kansen maar zou niet meer tot scoren komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!