Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Assaidi en Heerenveen slopen FC Twente


12 december 2010 - FC Twente is weer terug op aarde. De regerend landskampioen ging op bezoek bij SC Heerenveen met maar liefst 6-2 ten onder. Grote man aan Friese kant was Oussama Assaidi die maar liefst drie keer tot scoren kwam.

Was het de vermoeidheid vanwege het duel van dinsdag tegen Tottenham Hotspur dat in een bijzonder hoog tempo werd gespeeld of de klasse van SC Heerenveen. Er wordt geneigd naar een combinatie van beide waarbij SC Heerenveen vandaag wel erg veel indruk op de neutrale voetbalfan maakte.

Assaidi opende na twintig minuten op fraaie wijze de score. Met een gekruld schot wist de buitenspeler Sander Boschker te verrassen. Nacer Chadli deed na 32 minuten spelen al weer iets terug namens FC Twente. Van dichtbij kon Chadli de bal binnentikken naar onder andere goed voorbereidend werk van Vujicevic. Nog voor rust kwam SC Heerenveen opnieuw op voorsprong en het was wederom Assaidi die scoorde.

Vlak na rust kwam FC Twente opnieuw op gelijke hoogte en het was wederom Chadli die scoorde. Na de gelijkmaker was het enkel nog de thuisploeg dat tot scoren kwam en dat maar liefst vier keer. Elm ('63) en Narsingh ('74) lieten SC Heerenveen weglopen waardoor FC Twente meer risico's moest gaan nemen. Heerenveen speelde dat goed uit en zou uitlopen naar een 6-2 zege door opnieuw een goal van Assaidi en een benutte strafschop van Vayrynen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!