Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wint met 1-0 van Excelsior


12 december 2010 - Feyenoord maakte het zich vandaag zoals eigenlijk al het gehele seizoen onnodig moeilijk. In de eigen Kuip werd een krappe 1-0 zege geboekt op de kleine broer Excelsior. Luc Castaignos maakte in de eerste helft de enige goal van het duel.

In de eerste helft liet Feyenoord een aantal aardige dingen zien. Excelsior kwam niet in het spel en wist het doelman Rob van Dijk ook niet moeilijk te maken. Luc Castaignos verzilverde een uitstekende mogelijkheid door oog in oog met Paauwe op te duiken en de bal kalm af te maken.

De tweede helft was bijzonder zwak te noemen. Feyenoord voetbalde steeds minder en Excelsior kwam daardoor meer in het duel. Het resulteerde in een aantal gevaarlijke momenten voor het doel van Van Dijk. Bergkamp zal zich nog wel eens achter zijn oren krappen. De aanvaller schoot van dichtbij hard over. Aan de andere kant dook Cabral alleen op voor Paauwe maar miste hij kracht om de 2-0 aan te tekenen.

23 minuten voor tijd mocht Jhon van Beukering overigens zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord maken. De aanvaller toonde zich vandaag geen versterking. Van Beukering's invalbeurt was een aanfluiting. Typerend was een diepe bal waarop Van Beukering alleen op doelman Paauwe af kon gaan maar duidelijk snelheid ontbeerde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!