Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aissati maakt seizoen bij Vitesse af


13 december 2010 - Ismail Aissati keert niet in de winterstop terug bij Ajax. Er is niets veranderd aan de situatie van de 22-jarige middenvelder nu Martin Jol is vertrokken en Frank de Boer de scepter zwaait.

De middenvelder die op huurbasis voor Vitesse speelt was tegenover De Telegraaf bijzonder duidelijk. Aissati: "Ik heb hier een contract voor een jaar getekend en er is geen reden om nu in de winter terug te gaan naar Ajax. Ik blijf het hele seizoen bij Vitesse. Ik zie wel wat er daarna gebeurt."

Aissati zegt wel gecharmeerd te zijn van De Boer. "Hij is een echte Ajax-trainer, die het elftal op een Ajax-manier laat voetballen: 4-3-3. Echt het systeem van de club. Ze gebruiken daarbij ook de keeper en dat is fantastisch om te zien."

De middenvelder zei genoten te hebben van het spel van Ajax in de Champions League tegen AC Milan. "Wij willen bij Vitesse ook zo spelen als Ajax."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!