Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Gert Heerkes weet het niet meer


13 december 2010 - Gert Heerkes weet het niet meer. De trainer van Willem II sprokkelde tot dusver slechts vier punten in achttien duels bijeen.

Heerkes hoopt dat er in de winterstop versterkingen kunnen worden aangetrokken. Heerkes vertelde in het Brabants Dagblad: 'Als we er niks erbij krijgen, wordt het heel lastig. In de breedte zijn we neit sterk. Er moeten geregeld jongens vol aan de bak die nauwelijks wedstrijdritme hebben, zoals nu Gravenbeek en Vossebelt. Dat wreekt zich.'

Willem II is terug te vinden op de laatste plaats in de Eredivisie met slechts vier putnen uit achttien duels. Plaats nummer zeventien wordt beezet door VVV Venlo dat dusver 10 punten bij een sprokkelde in 17 duels. Nummer zestien is Excelsior met 15 punten uit 17 duels.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!