Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pranjic wil bij SC Heerenveen afsluiten


25 december 2010 - Danijel Pranjic was bijzonder openlijk in het interview met de Leeuwarder Courant. Zo stelde hij dat Miralem Sulejmani langer bij Heerenveen had moeten blijven maar ook dat hij graag bij de Friese club was gebleven.

Pranjic verdiende bij SC Heerenveen 400.000 euro per jaar. Graag had hij verlengd maar dan moest zijn contract wel worden opgewaardeerd. "Ik wist wat anderen kregen - Bonaventure Kalou zat boven een half miljoen - en ik deed Yme Kuiper en Henk Hoekstra een aanbod. Voor 800.000 euro per seizoen wilde ik nog drie jaar blijven. Daar gingen ze niet op in. Vervolgens wonnen we de beker en kwam Bayern. Dat ik toen gedwongen werd 700.000 euro bij te betalen voor de zaakwaarnemer, deed me pijn. Heerenveen had zich groot moeten tonen. Ik dacht dat we vrienden waren."

"Ik voelde dat we konden doorgroeien naar de top", blikte Pranjic terug op zijn tijd bij SC Heerenveen. "Ik dacht: als ik blijf en er worden twee, drie sterke jongens gekocht, dan maken we de sprong. Hádden ze mijn aanbod geaccepteerd en hádden ze naar Trond Sollied geluisterd toen hij Bryan Ruiz wilde halen, dan waren we voor de titel gegaan. Het geld is aan verkeerde spelers uitgegeven."

"Als het aan mij ligt, sluit ik mijn loopbaan af bij Heerenveen. Dat meen ik serieus. Dankzij Heerenveen heb ik de kans gekregen mijn vleugels uit te slaan. Ze zijn goed voor me geweest. Dat vergeet ik nooit."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!