Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bruma hoopt ooit voor Feyenoord te spelen


25 december 2010 - Jeffrey Bruma voelt dat het tijd word om meer speelminuten op te doen. De verdediger zat de eerste seizoenshelft voornamelijk op de bank bij Chelsea en daarmee denkt Bruma stil te staan in zijn ontwikkeling.

"Ik wil graag meer kansen krijgen in het eerste en als dat te vroeg komt, is verhuren voor een halfjaar een andere mogelijkheid", aldus de negentienjarige Bruma in gesprek met Voetbal Magazine. "In het tweede word ik geen betere voetballer meer."

Bruma speelde eerder in de jeugd van Feyenoord waar hij op vijftienjarige leeftijd de overstap maakte naar Chelsea. "Ik volg de club op afstand. Bij Jong Oranje zie ik de jongens van Feyenoord. Met Jerson Cabral en Georginio Wijnaldum heb ik bij Feyenoord nog in de jeugd gespeeld. We hebben het niet zo veel over de situatie in de Kuip. Ik denk niet dat ze daar op zitten te wachten."

"Ik verbaas me wel over de ambities van Feyenoord. Ik heb begrepen dat ze nu met een negende plaats tevreden zijn. Daar kan ik me niets bij voorstellen. In mijn tijd moest Feyenoord eerste of tweede worden. Als ik terugkeer naar Nederland, zou ik graag nog eens voor Feyenoord willen spelen. PSV en FC Twente zijn ook mooie clubs, maar als ik kan kiezen wordt het Feyenoord. Ajax is echter uitgesloten. In Nederland is Feyenoord mijn club."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!