Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Suarez is uitgekeken op Eredivisie


27 december 2010 - Luis Suarez lijkt zijn langste tijd in Nederland te hebben gehad. In een interview met de Uruguyaanse krant Ovacion stelt de aanvaller van Ajax te zijn uitgekeken op de Eredivisie.

"Ik wil graag een verandering van omgeving. Ik wil de stap wagen, en het is mijn droom om in Spanje te spelen. Maar ik weet dat ik al die zaken niet zelf in de hand heb. Ik wil beter worden, en dan bedoel ik niet alleen in economische opzicht. Ik wil leren van anderen en tonen wat ik in mijn mars heb. In de Nederlandse competitie is daar niet meer genoeg ruimte voor. Ik ben uitgeleerd in Nederland."

Suarez stelt dat 2010 een jaar is om nooit meer te vergeten. "Als het aan mij ligt dan komt er nooit een einde aan 2010. Het WK, de geboorte van mijn dochter en natuurlijk alle persoonlijke prijzen. Dat alles betekent veel voor me, zeker omdat ik pas 23 jaar ben."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!