Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse krijgt buitenspeler op proef


29 december 2010 - Vitesse geeft Nikola Saric een kans. De negentienjarige aanvaller van Liverpool zal vanaf 8 januari op proef komen bij de Arnhemse club, zo meldt De Gelderlander.

De Deense jeugdinternational speelt sinds 2008 voor Liverpool dat het overnam van Herfolge. Vorig seizoen kwam Saric door een blessure nauwelijks in actie. Bij Vitesse hoopt de speler zijn nog prille loopbaan nieuw leven in te blazen.

Vitesse wil de selectie de komende maand een nieuwe kwaliteitsimpuls geven. Hier staat het vertrek van Nacer Barazite (terug naar Arsenal), Laryea Kingston (onbekend), Kevin van Diermen (verhuurd aan Go Ahead Eagles) en waarschijnlijk Jeroen Drost tegenover. Drost is in gesprek met een club uit de Engelse Championship.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!