Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Brama en FC Twente komen er nog niet uit


29 december 2010 - FC Twente hoopt Wout Brama voor langere tijd aan zich te binden maar makkelijk zal dat niet worden. De eis van Brama om een gelimiteerde transfersom op te nemen is een struikelblok. Brama heeft in Enschede nog een contract tot 2012. FC Twente wil dit graag verlengen tot de zomer van 2014.

"Ik heb het goed naar mijn zin bij FC Twente en wil ook wel voor tien jaar bijtekenen", aldus de 24-jarige Brama in Voetbal International. "Maar als de kans op een goede buitenlandse club voorbij komt wil ik die wel kunnen pakken." FC Twente is bereid mee te denken maar niet op de manier waarop Brama dat zou willen. "In het verleden zijn we zo eens op de laatste dag van de transfermarkt verrast door Luke Wilkshire", was voorzitter Joop Munsterman duidelijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!