Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leon Vlemmings wil niet naar VVV


29 december 2010 - VVV Venlo heeft tevergeefs geprobeerd Leon Vlemmings los te weken bij Feyenoord. Vlemmings heeft op dit moment geen interesse in de vacante positie in Venlo. Wie wel interesse heeft volgens Voetbal International is Erwin Koeman.

Vlemmings was in het verleden assistent-trainer van NAC Breda en vervult deze functie nu bij Feyenoord. Vlemmings over het afzeggen van VVV Venlo in Voetbal International: "Dat heeft vooral te maken met het moment en met mijn werkzaamheden bij Feyenoord."

Erwin Koeman voelt wel iets voor de job. "VVV mag me best bellen, ik sta overal voor open. Het is wel zo dat ik altijd heb gezegd dat ik pas in het nieuwe seizoen weer aan de slag wil, en in principe is dat nog steeds zo. Maar in de voetballerij kan alles elke dag veranderen, dus we zullen zien."

Eerder werd Theo Bos al aan VVV Venlo gelinkt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!