Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bos: 'Het heeft niet alleen aan mij gelegen'


31 december 2010 - Theo Bos was een van de trainers die in het lopende seizoen werd ontslagen. Na de komst van Merab Jordania en een groot aantal nieuwe spelers bleven in de ogen van de nieuwe clubleiding de resultaten achter. De Gelderlander sprak met Bos over Vitesse.

"Het gevoel dat ik in het begin had, dat heb ik nog steeds", aldus Bos in gesprek met de Gelderlander. "Ik zal fouten hebben gemaakt, maar ik heb niet het gevoel dat het aan mezelf gelegen heeft. Ook omdat Vitesse na mijn vertrek niet beter is gaan presteren. Dan zie je dat daar het probleem dus niet lag, maar in de spelersgroep. Er moet kwaliteit bijkomen, met name ervaring. En het scorend vermogen, dat is nog steeds een probleem."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!