Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Liverpool toont interesse in Elia


3 januari 2011 - Liverpool wil deze transferperiode een poging wagen om Eljero Elia los te weken bij Hamburger SV. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De aanvaller moet de flanken van Liverpool van extra impulsen voorzien. Om zijn transfer mogelijk te maken is een transfer van Ryan Babel noodzakelijk.

Birmingham City zou meer dan gewone interesse hebben in Babel. De club uit Birmingham probeert de speler al enige tijd van Liverpool over te nemen. Afgelopen zomer ketste een transfer nog af omdat Liverpool niet wilde mee werken aan een overgang. Deze maand lijkt het er dan toch van te komen.

Voor Eljero Elia zou Liverpool bereid zijn om te voldoen aan de vraagprijs van 11 miljoen euro. In 2009 nam HSV de aanvaller nog voor 9 miljoen euro van FC Twente. Na een uitstekend eerste seizoen zit Elia dit seizoen voornamelijk op de bank.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!