Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Amrabat neemt kijkje bij Kayserispor


3 januari 2011 - Nordin Amrabat is hard op weg naar Turkije. PSV werd het met Kayserispor al eens over een transfersom van ongeveer 1,1 miljoen euro. Inmiddels is Amrabat in Turkije om een kijkje te nemen bij de club van Shota Arveladze.

Aanvankelijk hield PSV vast aan een vraagprijs van 1,5 miljoen euro. Kayserispor hield vast aan een bod van 1 miljoen euro. PSV en Kayserispor hebben elkaar nu gevonden. Amrabat is met zaakwaarnemer Winnie Haatrecht gisteren afgereisd naar Turkije.

De 23-jarige Amrabat is bezig aan zijn derde seizoen in Eindhoven. De aanvaller kan nauwelijks rekenen op speelminuten en zit geregeld op de tribune. Eerder speelde Amrabat onder andere voor VVV Venlo. Het is onbekend of PSV van plan is een vervanger voor Amrabat aan te trekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!