Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Amrabat eens met Kayserispor


3 januari 2011 - Nordin Amrabat vertrekt definitief bij PSV. De aanvaller is het met het Turkse Kayserispor eens geworden over een contract tot de zomer van 2015. Eerder werden PSV en Kayserispor het al eens over de transfersom.

Er is nog een obstakel wat Kayserispor dient te nemen voordat het daadwerkelijk de beschikking kan krijgen over Amrabat. Volgens Voetbal International wacht technisch manager Marcel Brands van PSV nog op een bankgarantie. Amrabat speelde sinds de zomer van 2008 voor PSV. Eerder kwam hij uit voor FC Omniworld en VVV Venlo.

PSV incasseert naar verluidt 1.1 miljoen euro. Bij goede prestaties van Kayserispor kan dat bedrag nog oplopen. Kayserispor wordt getraind door oud-Ajax en AZ aanvaller Shota Arveladze. De GeorgiŽr was eerder assistent van Louis van Gaal bij AZ.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!