Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC heeft tweetal op proef


3 januari 2011 - Mogelijk versterkt NEC zich deze transferperiode nog met een of meerdere spelers. In haar zoektocht naar versterking heeft NEC nu Karim El Mourabet en Emil Lyng op proef zo meldt Omroep Gelderland.


Karim El Mourabet is een 23-jarige Franse verdediger, die in het verleden uitkwam voor Nantes. Hij speelde ook voor de nationale ploeg onder 19 en onder 21. Emil Lyng is een 21-jarige Deense jeugdinternational die onder contract staat hij het Franse Lille. Lyng is een offensieve middenvelder.

"El Mourabet is transfervrij en Lyng zouden we kunnen huren", verklaart technisch directeur Carlos Aalbers van NEC. "Als ze bevallen, spelen ze deze week misschien mee in de oefenduels."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!