Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wint met 5-2 van Roda JC


29 januari 2011 - Vitesse haalde vandaag hard uit tegen subtopper Roda JC. De ploeg van Albert Ferrer won in de eigen Gelredome met maar liefst 5-2 van de nummer vijf van de Eredivisie. Vitesse kwam al vroeg op achterstand maar wist dat al voor rust weg te werken.

Al na drie minuten spelen greep Roda JC in Arnhem de leiding. Het was notabene Mads Junker, in het verleden actief voor Vitesse, die Roda JC op voorsprong zat. De Deense aanvaller mocht daar wel Slobodan Rajkovic voor bedanken. De Servische verdediger van Vitesse ging opzichtig de fout.

Na de 0-1 ging Vitesse voetballen en zou het bij rust al met 3-1 voor staan. Eerst was het Nemanja Matic die via een vrije trap de 1-1 maakte. Van Ginkel tikte de 2-1 binnen en in de slotminuut van de eerste helft werd het 3-1 via Lopez. De Spaanse middenvelder benutte een strafschop na een overtreding van Kah op Aissati.

In de tweede helft liep Vitesse verder weg via Babangida en opnieuw Van Ginkel. Jimmy Hempte zou twintig minuten voor tijd de eindstand op 5-2 bepalen. De Belgische linksback deed dat via een vrije trap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!