Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Köln denkt aan Paulo Rink


10 mei 2004 - 1.FC Köln wil zich voor komend seizoen versterken met Vitesse spits Paulo Rink. Gisteren was een zware delegatie van de Duitse Bundesligaclub, waaronder trainer Marcel Koller, aanwezig bij het competitieduel Roda JC - Vitesse (2-0). De club heeft zich volgens De Gelderlander nog niet officieel gemeld bij Vitesse maar duidelijk is wel dat het op korte termijn concreet gaat worden.


Paulo Rink heeft bij Vitesse nog een doorlopende verbintenis maar mogelijk vertrekt de 31 jarige Braziliaan toch deze zomer. Rink kwam afgelopen winterstop transfervrij over van Olympiakos Nicosia maar viel voor al op door enige woordenwisselingen met trainer Edward Sturing. Rink scoorde tot dusver slechts drie maal voor Vitesse.

De Duitse Braziliaan heeft nog een contract bij Vitesse tot en met de zomer van 2005. Vitesse heeft zelfs een optie om het contract voor nog eens een seizoen te verlengen. 1.FC Köln is gedegradeerd uit de Bundesliga maar wil volgend seizoen al weer terugkeren, men denkt Rink daar onder meer voor nodig te hebben. Ook het Italiaanse Fiorentina bekeek de 13 voudig Duits international al meerdere malen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!