Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax en Heerenveen waren het wel eens'


2 februari 2011 - Er was maandagavond wel degelijk een akkoord tussen Ajax en SC Heerenveen over de transfersom van Bas Dost. Het was echter niet meer mogelijk in dat korte tijdsbestek de administratie op orde te krijgen waardoor de deal afketste.

De bekende voetbaljurist Jan Kabalt laat tegenover De Telegraaf weten dat in juridische zin de transfer op basis van het overeengekomen bedrag komende zomer alsnog door kan gaan. Een van de partijen, Ajax of SC Heerenveen, zal zich dan moeten beroepen op de mondelinge overeenkomst.

Naar nu blijkt waren beide clubs het eens geworden over een transfersom van 4,5 miljoen euro. Indien Ajax binnen vijf jaar kampioen van Nederland zouden worden kon SC Heerenveen nog eens 500.000 euro bijschrijven. Tevens zou SC Heerenveen 15% verdienen bij een mogelijke transfer van Dost naar een andere club.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!