Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Christian Eriksen sluit zomerse transfer uit


12 februari 2011 - Christian Eriksen maakte afgelopen week een grootse indruk tijdens de interland tussen Denemarken en Engeland. De interesse in de jonge middenvelder van Ajax is daarmee alleen maar verhevigd.

Er zou onder andere concrete belangstelling zijn van AC Milan en Liverpool. "Maar wij gaan ervan uit dat Christian Ajax komende zomer niet verlaat", zegt zaakwaarnemer Martin Schoots in De Telegraaf. "Er is geen bestaand scenario waarbij hij na twee seizoenen al weer verhuist naar een grote club. De speler heeft heel bewust voor Ajax gekozen in een periode dat hij al naar veel grotere clubs in Europa kon."

Ook Eriksen deelt die mening. "Er zijn zoveel jonge spelers die al op zoek zijn naar grote clubs", aldus Eriksen in De Telegraaf. "Maar zo zit ik niet in elkaar. Ik heb hier bij Ajax nog zoveel te leren en ik moet me nog op zoveel fronten verbeteren. Waar kan ik dat beter doen dan bij Ajax? Deze club heeft een naam in Europa als het gaat om het ontwikkelen van talenten. Ik ben dus volledig op mijn plaats hier."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!