Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jan Kromkamp en Go Ahead Eagles akkoord


22 februari 2011 - Go Ahead Eagles droomde van een terugkeer van Jan Kromkamp naar Deventer. Die droom is uitgekomen. De verdediger heeft een aflopend contract bij PSV en de oud-international maakt derhalve transfervrij de overstap naar de Adelaarshorst.

"We hebben een goed gesprek met Jan gehad", bevestigt Eagles-trainer Andries Ulderink in De Telegraaf. De 30-jarige Kromkamp begon zijn loopbaan bij AGOVV Apeldoorn en speelde tussen 1998 en 2000 voor Go Ahead Eagles. Hier verdiende hij een transfer naar AZ. Ook in Alkmaar was zijn periode succesvol bij Villarreal, Liverpool en PSV liep zijn carrière enigzins spaak. Alleen in zijn eerste twee seizoenen bij PSV had hij een basisplaats.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!