Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Snel contact Anderlecht en ADO over Bulykin


24 februari 2011 - De toekomst van Dmitry Bulykin is nog in ongewis. Nog nooit scoorde de Russische aanvaller zo veel doelpunten. Momenteel op huurbasis bij ADO Den Haag maar eigendom van het Belgische Anderlecht. Clubs staan in de rij voor deze ervaren Russische spits.

"Na de wedstrijd tegen Ajax hebben wij contact met ADO-commissaris Mark van der Kallen", aldus Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck in gesprek met Omroep West. Anderlecht wil de speler graag eerst zien terugkeren naar Brussel. "Dan kijken wij de situatie aan. De Nederlandse competitie is beter dan de Belgische en Bulykin doet het goed. Misschien blijft hij bij Anderlecht. De kans bestaat ook dat wij hem verkopen."

Volgens Van Holsbeeck zal het salaris wat Bulykin momenteel ontvangt voor veel clubs een groot obstakel zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!