Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stijn Schaars om de tafel met PSV


10 juni 2011 - Stijn Schaars tekent zo goed als zeker op korte termijn een contract bij PSV. Als de middenvelder terug is gekeerd van de Zuid Amerikaanse trip van het Nederlands Elftal dan zal hij samen met zijn zaakwaarnemer om de tafel gaan met PSV.

AZ en PSV zijn het in grote lijnen met elkaar eens over de transfersom. Nu is het aan Schaars om met PSV te gaan praten over een meerjarige overeenkomst. Schaars heeft in Alkmaar nog een contract voor een seizoen. De middenvelder moet in Eindhoven vermoedelijk Orlando Engelaar vervangen waarvan PSV hoopt hem deze zomer te verkopen.

Er komt nog meer geld aan voor AZ. Espanyol heeft namelijk concrete belangstelling in Hector Moreno. Een bod van 3 miljoen euro is inmiddels gedaan. AZ denkt zelf aan een transfersom van 4 miljoen euro. De verwachting is dat beide partijen het wel eens worden over de Mexicaans international.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!