Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente en Adriaanse vinden elkaar


20 juni 2011 - FC Twente lijkt in zee te gaan met Co Adriaanse zo melden de ochtendbladen. Wel is er onduidelijkheid over de lengte van het contract. De 63-jarige Amsterdammer kan volgens De Telegraaf een eenjarig contract tekenen, volgens het Algemene Dagblad gaat het om een meerjarige overeenkomst.

Eigenlijk lijkt niets meer een overeenkomst tussen FC Twente en Co Adriaanse in de weg te gaan. De verwachting is dat beide partijen de onderhandelingen vandaag of uiterlijk morgen afronden. Op dinsdag zal vervolgens de persconferentie in Enschede plaatsvinden. Eerder vertrok trainer Michel Preud'homme bij FC Twente voor een lucratief contract bij Al Shabab.

Overigens betekent de aanstelling van Co Adriaanse bij FC Twente dat Ronald Koeman verder moet zoeken. De oefenmeester heeft een sabbatical achter de rug en wil weer aan de slag. De enige overgebleven optie in Nederland zou Vitesse zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!