Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse bevestigt vertrek Ferrer


22 juni 2011 - Albert Ferrer vertrekt zoals verwacht bij Vitesse. De aflopende verbintenis tussen Vitesse en de Spaanse oefenmeester wordt niet verlengd dat is de conclusie uit de evaluatiegesprekken die de afgelopen weken hebben plaatsgevonden tussen beide partijen. Vitesse en Ferrer konden het niet eens worden over het technisch te voeren beleid.

"Een spijtige zaak", aldus eigenaar Merab Jordania over de pas half november aangestelde Albert Ferrer. De Spanjaard stapte in nadat Vitesse Theo Bos op straat had gezet. "Als er geen consistentie is, wordt het moeilijk beleid voeren", aldus technisch directeur Ted van Leeuwen op Vitesse.nl. "We hebben in onderling overleg besloten de samenwerking te beëindigen. Het is altijd teleurstellend als een proces waarin veel energie gestoken is, niet wordt afgemaakt. Zowel voor de trainer als voor de club."

Vitesse moet op zoek naar een opvolger. Ted van Leeuwen: "Daarover zal in de komende week een beslissing genomen worden. Er is een aantal kandidaten. Zo lang de procedure loopt, doen we er geen mededelingen over. Niet over Ferrer, niet over zijn opvolging."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!