Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

El Hamdoaui niet welkom op eerste training Ajax


25 juni 2011 - Ajax heeft Mounir El Hamdaoui per brief laten weten dat de aanvaller niet welkom is op de eerste training van de Amsterdammers. El Hamdaoui zal zich moeten melden bij de selectie van Jong Ajax.

Ajax hoopt El Hamdaoui nog deze zomer te verkopen maar niet tegen elke prijs zo schrijft De Telegraaf. Vorig jaar betaalde Ajax nog vijf miljoen euro aan AZ voor de Marokkaans international. El Hamdaoui strijkt daarnaast in Amsterdam een vorstelijk salaris op. Mogelijk dat Martin Jol opnieuw iets ziet in een hereniging met El Hamdaoui. Jol werd eerder aangesteld als manager van Fulham.

Overigens heeft Ajax met Spartak Moskou een akkoord bereikt over een transfersom van Demy de Zeeuw. De Russische club zou maar liefst 8 miljoen euro voor de speler neertellen. Twee jaar geleden betaalde Ajax zelf nog 6 miljoen euro aan AZ. De Zeeuw twijfelt nog aan een Russisch avontuur ondanks dat er een zeer lucratief contract voor hem klaar ligt. De Zeeuw lijkt door de komst van Theo Janssen komend seizoen op minder speelminuten te moeten rekenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!