Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koevermans zoekt buitenlands avontuur


25 juni 2011 - Danny Koevermans zien we volgend seizoen niet terug op de Nederlandse velden. De 32-jarige aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het buitenland. Koevermans besloot eerder al zijn aflopende contract bij PSV niet te verlengen en is zodoende transfervrij.

Ondanks het vertrek van Alex McLeish bij het gedegradeerde Birmingham City heeft die club nog altijd interesse in Danny Koevermans. Zelf voelt de aanvaller ook wel iets voor het voetballen in de Engelse Championship. Er is echter meer interesse voor de 4-voudig international. Zo zou het Canadese Toronto FC van Aron Winter dat uitkomt in de Amerikaanse MLS interesse hebben.

"Ik ben al die stadions hier nu wel zat en ben het zat om op televisie en vooral RTL7 te worden afgezeken. Er is toch een stempel op me gedrukt", aldus Koevermans in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het irriteert me, daar wil ik van af."

De voormalig speler van Sparta Rotterdam en AZ baalt wel van het feit dat hij bij PSV niet kon afsluiten met de titel. "Het is jammer dat het zo is gegaan, maar dat is de voetballerij. Ik had PSV liever met de kampioensschaal verlaten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!