Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch op zoek naar doelman


30 juni 2011 - FC Den Bosch is druk op zoek naar een nieuwe doelman. Robert van Westerop had aanvankelijk een streepje voor. De doelman is transfervrij maar op het moment geblesseerd aan zijn enkel. Gesprekken tussen club en doelman lopen nog, ondertussen heeft FC Den Bosch ook twee keepers op proef.

De 28-jarige Arjan Christianen is de eerste doelman die in Den Bosch op proef is. De voormalig doelman van NAC Breda en Fortuna Sittard was de afgelopen drie seizoenen actief voor het inmiddelse failliette RBC. De tweede doelman die op proef is is de 30-jarige Belg Sven van der Jeugt. Van de Jeugt kwam eerder uit voor onder andere Sint Truiden.

FC Den Bosch begon haar zoektocht naar een keeper nadat het er in slaagde om afscheid te nemen van Brahim Zaari. De jonge doelman, die al zijn debuut maakte voor Marokko, staat de komende twee seizoenen onder contract bij FC Eindhoven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!