Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag kijkt alleen nog maar vooruit


13 juli 2011 - Er lijkt een uittocht aanstaande in Den Haag na de successen van vorig seizoen. Duidelijk is dat tot dusver enkel Kubik (Krasnodar) en Bulykin (onbekend) vertrokken terwijl trainer Van den Brom de overstap maakte naar Vitesse. De spelers van ADO Den Haag kijken uit naar het voorrondeduel met Kaunas.

Een groot aantal spelers stond in de belangstelling maar besloot uiteindelijk toch te blijven. ADO Den Haag leek enkele seizoenen geleden op sterven na dood maar clubliefde houdt de club ook nu op de been. "Dat dacht ik ook. Er is altijd geroepen dat er geen clubmensen meer bestaan in het hedendaagse voetbal, maar wij hebben er een paar in de gelederen die het tegendeel bewijzen. En dat terwijl ze elders bij goede clubs veel meer konden verdienen. Dat is iets unieks, en zegt iets over deze club, staf en groep," zegt trainer Maurice Steijn in De Telegraaf. "Het hele plaatje klopt op dit moment. Er is deze club dan ook veel aan gelegen om de bepalende spelers nóg langer aan zich te binden, zodat we ons structureel in het linkerrijtje kunnen spelen."

Eigenaar Mark van der Kallen is blij en ook hij wil het verleden achter zijn laten. "Zó is het leven ook, die fase hebben we afgesloten. Daar zijn we al jaren klaar mee, er is een heel nieuw ADO ontstaan. Er wordt nu flink aan een paar spelers getrokken, maar ADO is niet meer het lelijke eendje in het betaalde voetbal. We betalen behoorlijke salarissen, we staan er sportief goed voor en de spelers hebben het allemaal naar hun zin. Bedenk dan zelf maar wat nog de argumenten zijn om te vertrekken. Natuurlijk, als er een (internationale) topclub komt voor één van die spelers, dan is het klaar. Maar wij werken komend seizoen ook met een begroting van 13,6 miljoen euro. En de verschillen zijn niet meer zodanig dat ze meteen roepen niet bij te tekenen. We gaan stapje voor stapje omhoog."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!